הנתיב לבריאות - ריקי לנגברג

מתכונים ללא גלוטן

מתכונים ללא גלוטן


העובדה שאני צליאקית (גאה) הובילה אותי למטבח ליצירת מאפים ומתכונים ללא גלוטן. אחרי כ-20 שנות "וותק" בצליאק צברתי ניסיון מקצועי רב הן בתחום הטיפולי הנטורופתי והן בתחום הקולינרי. כאן תמצאו מבחר מתכונים המיועדים למעוניינים בתזונה בריאה, מתכונים לסובלים מרגישות למזון, מתכונים ללא גלוטן לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. מתכונים בריאים, טעימים וקלים להכנה. המתכונים מסודרים לפי קטגוריות - מאפים מתוקים, מלוחים, תבשילי דגנים וקטניות, סלטים, מאכלי חגים ועוד.  בהצלחה ושפע בריאות!


 
 

שבועות - סלט פסטה, טונה וגבינה צפתית


חומרים:

שקית פסטה מאורז מלא (מסולסלת / קונכיות וכו')
2 כוסות אפונה קפואה
כף שמן זית
2 קופסאות טונה מסוננת
200 גר' קוביות גבינה צפתית (כבשים או בפאלו)
עירית קצוצה לפיזור מעל

לרוטב:

2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף מיץ לימון
2 שיני שום כתוזות
1 כפית חרדל דיז'ון (לא גרגרי)
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות על גבי השקית. לסנן ולצקת את השמן זית למניעת הידבקות.
2. להרתיח מים ולהכניס את האפונה הקפואה לבישול כ-3 דק' עד שמתרככת, לסנן היטב.
3. להוסיף את האפונה לפסטה, מוסיפים את הטונה וקוביות הגבינה ומעל מפזרים את העירית הקצוצה.
4. מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט, לערבב בעדינות.


>>


 
צור קשר
* שם:
*אימייל:
* טלפון:
טלפון נוסף:
  טקסט חופשי:
* שדות חובה
צור קשר




הרשמה לניוזלטר
הרשמו וקבלו חינם עדכונים בנושאים: תזונה, הרזיה, בריאות ומניעת מחלות, טיפים ומתכונים הקשורים לצליאק.

הכניסו את שמכם ואת המייל שלכם למטה
שם:
* מייל:
* שדות חובה





מאמרים קשורים
עיצוב, בנייה וקידום אתרים לול שיווק ברשת