הנתיב לבריאות - ריקי לנגברג

מתכונים ללא גלוטן

מתכונים ללא גלוטן


העובדה שאני צליאקית (גאה) הובילה אותי למטבח ליצירת מאפים ומתכונים ללא גלוטן. אחרי כ-20 שנות "וותק" בצליאק צברתי ניסיון מקצועי רב הן בתחום הטיפולי הנטורופתי והן בתחום הקולינרי. כאן תמצאו מבחר מתכונים המיועדים למעוניינים בתזונה בריאה, מתכונים לסובלים מרגישות למזון, מתכונים ללא גלוטן לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. מתכונים בריאים, טעימים וקלים להכנה. המתכונים מסודרים לפי קטגוריות - מאפים מתוקים, מלוחים, תבשילי דגנים וקטניות, סלטים, מאכלי חגים ועוד.  בהצלחה ושפע בריאות!


 
 

פסח - "קניידלאך" משודרג

פסח


למרק הירקות הקלאסי שאני עושה בבית אני מוסיפה מעין "קניידלאך" מה שהופך את המרק לארוחה מלאה – שפע ירקות עם קציצות בשר עוף / הודו רכות ועסיסיות. והנה המתכון:

חומרים:

500 גר' בשר חזה עוף / הודו טחון
2 בצלים בינוניים מגוררים על פומפייה
צרור פטרוזליה קצוצה
1/2 כוס שמן זית
3 כוסות קמח חומוס
3/4 כוס מים
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. לשים בקערה את הבשר טחון עם הבצל והפטרוזיליה, להוסיף את השמן, קמח חומוס, מים והתבלינים. מערבים לעיסה אחידה.
2. משהים כ-6 שעות במקרר. אפשר להכין את התערובת בלילה ובבוקר להכין.
3. צרים מתערובת הבשר כדורים קטנים וכשהמרק רותח זורקים פנימה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמרק מוכן והכדורים צפים.



>>


 
צור קשר
* שם:
*אימייל:
* טלפון:
טלפון נוסף:
  טקסט חופשי:
* שדות חובה
צור קשר




הרשמה לניוזלטר
הרשמו וקבלו חינם עדכונים בנושאים: תזונה, הרזיה, בריאות ומניעת מחלות, טיפים ומתכונים הקשורים לצליאק.

הכניסו את שמכם ואת המייל שלכם למטה
שם:
* מייל:
* שדות חובה





מאמרים קשורים
עיצוב, בנייה וקידום אתרים לול שיווק ברשת