הנתיב לבריאות - ריקי לנגברג

מתכונים ללא גלוטן

מתכונים ללא גלוטן


העובדה שאני צליאקית (גאה) הובילה אותי למטבח ליצירת מאפים ומתכונים ללא גלוטן. אחרי כ-20 שנות "וותק" בצליאק צברתי ניסיון מקצועי רב הן בתחום הטיפולי הנטורופתי והן בתחום הקולינרי. כאן תמצאו מבחר מתכונים המיועדים למעוניינים בתזונה בריאה, מתכונים לסובלים מרגישות למזון, מתכונים ללא גלוטן לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. מתכונים בריאים, טעימים וקלים להכנה. המתכונים מסודרים לפי קטגוריות - מאפים מתוקים, מלוחים, תבשילי דגנים וקטניות, סלטים, מאכלי חגים ועוד.  בהצלחה ושפע בריאות!


 
 

חזה עוף ופיטריות



לחזה העוף:

1/2 ק"ג חזה עוף
מעט שמן זית
מלח גס ופלפל גרוס
4 גבעולי טימין

לפטריות:

סלסלת פטריות פורטובלו בינוניות חתוכות לפרוסות מעט גסות
סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות מעט גסות
2 גבעולי טימין
3 כפות שמן זית
2 שיני שום חתוכות לפרוסות
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

1. בוזקים על חזה העוף משני צדדיו את התבלינים. מחממים מעט שמן זית במחבת וצולים כ2-3 דקות מכל צד         לקבלת צבע זהוב וצלוי. לא לייבש את חזה העוף. כשמוכן להוציא מהמחבת.
2. להכנת הפטריות: מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את הפטריות השום והטימין ומקפיצים תוך ערבוב 3    דקות. מוסיפים את רוטב הסויה והסילאן, מתבלים במלח ופלפל מנמיכים את האש, מוסיפים את חזה העוף המוכן    ומבשלים עוד מס' דקות.



>>


 
צור קשר
* שם:
*אימייל:
* טלפון:
טלפון נוסף:
  טקסט חופשי:
* שדות חובה
צור קשר




הרשמה לניוזלטר
הרשמו וקבלו חינם עדכונים בנושאים: תזונה, הרזיה, בריאות ומניעת מחלות, טיפים ומתכונים הקשורים לצליאק.

הכניסו את שמכם ואת המייל שלכם למטה
שם:
* מייל:
* שדות חובה





מאמרים קשורים
עיצוב, בנייה וקידום אתרים לול שיווק ברשת