הנתיב לבריאות - ריקי לנגברג

מתכונים ללא גלוטן

מתכונים ללא גלוטן


העובדה שאני חולת צליאק הובילה אותי למטבח ליצירת מאפים ומתכונים ללא גלוטן. אחרי כ-20 שנות "וותק" בצליאק צברתי ניסיון מקצועי רב הן בתחום הטיפולי הנטורופתי והן בתחום הקולינרי. כאן תמצאו מבחר מתכונים המיועדים למעוניינים בתזונה בריאה, מתכונים לסובלים מרגישות למזון, מתכונים ללא גלוטן לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. מתכונים בריאים, טעימים וקלים להכנה. המתכונים מסודרים לפי קטגוריות - מאפים מתוקים, מלוחים, תבשילי דגנים וקטניות, סלטים, מאכלי חגים ועוד.  בהצלחה ושפע בריאות!

נזיד עדשים שחורים וירקות כתומים


חומרים:

1 כוס עדשים שחורות
2 גזרים בינוניים
1 בטטה בינונית
1 בצל ירוק
צרור פטרוזיליה / כוסברה קצוצים
טימין (טרי או יבש)
2 כפות לימון כבוש (לא חובה)
2 כפות מיץ לימון
מעט שמן זית

אופן הכנה:

1. לאדות קלות את הבצל הירוק להוסיף את העדשים השטופים היטב, הירקות ומים כדי כיסוי.
2. כשהמים מגיעים לרתיחה, להוסיף את הטימין, להנמיך את האש ולבשל עד שמוכן.
3. לתבל בקורט כוכום, כמון פלפל ומלח ים.
4. לקראת סוף הבישול לפזר את עלי הפטרוזיליה / כוסברה הקצוצים כמו כן את מיץ הלימון.

הערה: את המלח יש להוסיף רק בסוף מאחר ומעקב את בישול הקטניות.


חזרה למתכונים >>


 
צור קשר
* שם:
*אימייל:
* טלפון:
טלפון נוסף:
  טקסט חופשי:
* שדות חובה
צור קשר




הרשמה לניוזלטר
הרשמו וקבלו חינם עדכונים בנושאים: תזונה, הרזיה, בריאות ומניעת מחלות, טיפים ומתכונים הקשורים לצליאק.

הכניסו את שמכם ואת המייל שלכם למטה
שם:
* מייל:
* שדות חובה





מאמרים קשורים
עיצוב, בנייה וקידום אתרים לול שיווק ברשת