הנתיב לבריאות - ריקי לנגברג

מתכונים ללא גלוטן

מתכונים ללא גלוטן


העובדה שאני צליאקית (גאה) הובילה אותי למטבח ליצירת מאפים ומתכונים ללא גלוטן. אחרי כ-20 שנות "וותק" בצליאק צברתי ניסיון מקצועי רב הן בתחום הטיפולי הנטורופתי והן בתחום הקולינרי. כאן תמצאו מבחר מתכונים המיועדים למעוניינים בתזונה בריאה, מתכונים לסובלים מרגישות למזון, מתכונים ללא גלוטן לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. מתכונים בריאים, טעימים וקלים להכנה. המתכונים מסודרים לפי קטגוריות - מאפים מתוקים, מלוחים, תבשילי דגנים וקטניות, סלטים, מאכלי חגים ועוד.  בהצלחה ושפע בריאות!


 
 

קציצות טופו


חומרים:

1 חבילה טופו (300 גר')
1 בצל בינוני
1 גזר
1 קישוא
2-3 שיני שום
2 כפות פירורי לחם (ללא גלוטן)
2 ביצים
פלפל, מלח
רוטב סויה (ללא גלוטן)
תבלין לקציצות, או בהרט
שמיר או כוסברה

אופן ההכנה:

1. להכניס את כל החומרים למעבד מזון, פרט לטופו.
2. את הטופו לגרד במגרדת גסה.
3. לערבב יחד את כל החומרים + כף גדושה של קמח ('קונדיטור') ולערבב, לתבל לפי הטעם.
4. ליצור קציצות ולטגן קלות בשמן זית.

הערה: ניתן להניח את הקציצות על נייר אפיה משומן בשמן זית קלות ולהכניס לתנור לאפיה בחום של 180 מעלות עד שהקציצות מקבלות גוון שחום והן מוכנות.






>>


 
צור קשר
* שם:
*אימייל:
* טלפון:
טלפון נוסף:
  טקסט חופשי:
* שדות חובה
צור קשר




הרשמה לניוזלטר
הרשמו וקבלו חינם עדכונים בנושאים: תזונה, הרזיה, בריאות ומניעת מחלות, טיפים ומתכונים הקשורים לצליאק.

הכניסו את שמכם ואת המייל שלכם למטה
שם:
* מייל:
* שדות חובה





מאמרים קשורים
עיצוב, בנייה וקידום אתרים לול שיווק ברשת