הנתיב לבריאות - ריקי לנגברג

מתכונים ללא גלוטן

מתכונים ללא גלוטן


העובדה שאני צליאקית (גאה) הובילה אותי למטבח ליצירת מאפים ומתכונים ללא גלוטן. אחרי כ-20 שנות "וותק" בצליאק צברתי ניסיון מקצועי רב הן בתחום הטיפולי הנטורופתי והן בתחום הקולינרי. כאן תמצאו מבחר מתכונים המיועדים למעוניינים בתזונה בריאה, מתכונים לסובלים מרגישות למזון, מתכונים ללא גלוטן לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. מתכונים בריאים, טעימים וקלים להכנה. המתכונים מסודרים לפי קטגוריות - מאפים מתוקים, מלוחים, תבשילי דגנים וקטניות, סלטים, מאכלי חגים ועוד.  בהצלחה ושפע בריאות!


 
 

טופו מוקפץ עם פטריות


חומרים

3 כפות שמן זית
2 שיני שום
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
100 גרם פטריות שיטאקי מושרות במים חמים לשעתיים, מסוננות וחתוכות גס (לא חובה)
מלח ופלפל
2 כפות עירית קצוצה גס
3 כפות עגבניות מיובשות מושרות בשמן, מסוננות
400 גרם טופו חתוך לקוביות
עלים מ-1 גבעול טימין

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומאדים.
2. מוסיפים את הטופו, פטריות השמפיניון ולאחר דקה את השיטאקה, ומאדים עד שכל הנוזלים נגמרים.
3. מתבלים, מוסיפים את העירית, העגבניות המיובשות והטימין.



>>


 
צור קשר
* שם:
*אימייל:
* טלפון:
טלפון נוסף:
  טקסט חופשי:
* שדות חובה
צור קשר




הרשמה לניוזלטר
הרשמו וקבלו חינם עדכונים בנושאים: תזונה, הרזיה, בריאות ומניעת מחלות, טיפים ומתכונים הקשורים לצליאק.

הכניסו את שמכם ואת המייל שלכם למטה
שם:
* מייל:
* שדות חובה





מאמרים קשורים
עיצוב, בנייה וקידום אתרים לול שיווק ברשת