הנתיב לבריאות - ריקי לנגברג

מתכונים ללא גלוטן

מתכונים ללא גלוטן


העובדה שאני צליאקית (גאה) הובילה אותי למטבח ליצירת מאפים ומתכונים ללא גלוטן. אחרי כ-20 שנות "וותק" בצליאק צברתי ניסיון מקצועי רב הן בתחום הטיפולי הנטורופתי והן בתחום הקולינרי. כאן תמצאו מבחר מתכונים המיועדים למעוניינים בתזונה בריאה, מתכונים לסובלים מרגישות למזון, מתכונים ללא גלוטן לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. מתכונים בריאים, טעימים וקלים להכנה. המתכונים מסודרים לפי קטגוריות - מאפים מתוקים, מלוחים, תבשילי דגנים וקטניות, סלטים, מאכלי חגים ועוד.  בהצלחה ושפע בריאות!


 
 

שוקולד מריר ומרציפאן

 


חומרים:

1 כוס קקאו טהור
1/2 כוס שמן קוקוס
3/4 כוס סילאן
1/4 כוס דבש
מרציפאן טהור (שקד התבור)

אופן ההכנה:

1. להכניס לקערה את כל החומרים.
2. מניחים את הקערה בתוך סיר עם מים חמים ובוחשים עד שהכל מקבל מרקם אחיד.
3. מוזגים לתבנית מסיליקון המיועדת לפרלינים. חותכים 'מטבעות' מהמרציפאן ומכניסים לתוך כל גומת שוקולד כך שיהיה עטוף בשוקולד הנוזלי.
4. מכניסים להקפאה למשך שעה לערך עד שהשוקולד קופא.
5. מוציאים מההקפאה ושולפים את השוקולד מהתבנית בזהירות ומניחים בקופסת פלסטיק ושומרים במקרר.



>>


 
צור קשר
* שם:
*אימייל:
* טלפון:
טלפון נוסף:
  טקסט חופשי:
* שדות חובה
צור קשר




הרשמה לניוזלטר
הרשמו וקבלו חינם עדכונים בנושאים: תזונה, הרזיה, בריאות ומניעת מחלות, טיפים ומתכונים הקשורים לצליאק.

הכניסו את שמכם ואת המייל שלכם למטה
שם:
* מייל:
* שדות חובה





מאמרים קשורים
עיצוב, בנייה וקידום אתרים לול שיווק ברשת